لیست اختراعات احمد محمدشيرازي
به طور كلي اختراع در زمينه مصارف دارويي و صنايع غذايي، توليد مواد غذايي و كشاورزي، ماشينآلات كشاورزي و مكانيزاسيون كشاورزي است. اختراع اين دستگاه كمك به بهبود و درمان بيماريهايي ازجمله آسم، ديابت، اسهال و روماتيسم است. با اختراع و ساخت و استفاده از دستگاه براي توليد نوشيدني كامبوچا مشكلات اصلي توليد نوشيدني كامبوچا بهطوركلي نسبت به توليد سنتي آن مرتفع گرديده است. ساخت دستگاه نوشيدني ساز كامبوچا منجر به ايجاد شرايط ايده آل تخمير براي توليد محصولي با خلوص و كيفيت بالاست. كنترل دما توسط حسگر دما و جنس ظرف مواد اوليه و ظرف محصول نهايي كه از بهترين كيفيت پلياتيلن مي باشد نيز باعث افزايش كيفيت در محصول نهايي است. عدم استفاده از فلز در كل مجموعه درگير در توليد محصول (قابل ذكر است كه قارچ با تماس به هر گونه فلزي حساسيت نشان داده و باعث كپك زدن آن ميشود)، تايمرنصب شده بر روي دستگاه نمايش زمان، وظايف مختلف دستگاه را نمايش ميدهد. بهبود در زمان توليد ودقت در برداشت محصول نهايي در اين دستگاه، مد نظر قرار گرفته است. باتوجه به اينكه مدت زمان تبديل نوشيدني كامبوچا 14-10 روز ميباشد و با توجه به ميزان اسيديته ميتوان به زمان مناسب پي برد كه اين امر توسط اسيديته سنج دستگاه تعيين ميشود. انرژي و عملكرد اقتصادي دستگاه اختراعي در حد مطلوب است. مواد مورد نياز براي توليد نوشيدني كامبوچا، چاي سبز دم كشيده شده 3 گرم، شكر حل شده 75 گرم و 100 سي سي نوشيدني كامبوچا در 1 ليتر آب و در نهايت يك عدد قارچ كامبوچا ميباشد. مدت زمان تبديل بين 14-10 روز و دماي مناسب 35-20 درجه سانتي گراد ميباشد. دستگاه اختراعي نوشيدني ساز كامبوچا ظرفيت توليد 4/5 ليتر نوشيدني را در هر دوره زماني توليد داراست. اسيديته اوليه 3/2 ميباشد كه طي مدت زمان 10 تا 14 روز به 2/5 ميرسد. فرآيند توليد از ابتدا تا زمان برداشت توسط حسگرهاي اسيديته و دما كنترل ميشود، زماني كه اسيديته به 2/5 رسيد شير تخليه را باز ميكنيم و نوشيدني كامبوچا به مخزن محصول نهايي منتقل ميشود و درون ظرف مواد اوليه، مواد مجدد وارد ميشود.
موارد یافت شده: 1